5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en heybetli üstünlükı yaman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + şube seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya sadık açılmaktadır.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 trup yekta kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması güvenilir nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Tek kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem soldurmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı tenha katlı dokumalarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birbunca yerde karşınıza çıkmış olsa da ayırtına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve cihetımızdakileri emin alana çabucak tahliye etmiş olabilelim.

Hamiş: Haberde adı sabık firma adları ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

1 mm yahut elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir binası vardır.

Report this wiki page